Zakelijke informatie online

Office 365 E3

Microsoft Office 365 E3 combineert alleen het beste van Office 365, Windows 10 Enterprise en Enterprise Mobility en Security. Office 365 biedt iedereen een veilige omgeving om grenzeloos creatief te zijn én om samen te werken.

Stimuleert de creativiteit

Office 365 stimuleert nadrukkelijk je creativiteit en bied je zo de kans om met intelligente apps een bijzondere aantrekkelijke inhoud te maken. Je werkt daarbij op een volledig natuurlijke wijze, dus met handgeschreven invoer, spraak en aanraking. Nooit eerder kon je informatie op deze wijze visualiseren op compleet nieuwe manieren.

Eén ervaring op alle apparaten

Office 365 biedt één ervaring, en dat op alle apparaten. Exchange biedt e-mail en agenda; met SharePoint maak je verbinding met mensen, apps en inhoud. Skype en Microsoft Teams voegen spraak, video en chatten toe en met Yammer krijg je netwerken binnen de gehele organisatie. Dit is natuurlijk fantastisch!

Officie 365 E3: geïntegreerd voor gemak

Office 365 is geïntegreerd voor gemak. Het is dé ultieme desktopervaring en staat daarnaast voor uiterst flexibel apparaat beheer. Daarnaast is sprake van intelligente beveiliging en identiteits- en toegangsbeheer. Je gegevens zijn uiteraard steeds optimaal beschermd en met Office 365 E3 realiseer je tenslotte sneller de GDPR-compliance. Ready to go?

Je zou ook graag

Laat een antwoord achter