Zakelijke informatie online

Het gebruiksvriendelijke Magento

Magento webshopHet gebruiksvriendelijke Magento

 

Mensen in mijn cirkeltje hadden het al wel vaker over Magento, dus ik besloot het eens uit te gaan zoeken. Zelf wilde ik een webshop hebben voor de vintage producten die ik aanbied, eerst deed ik dat al jarenlang via het internet, zij het stukken minder professioneel. Ik wilde nu eindelijk weleens die doorslag maken op dit terrein, echt een zaak vestigen, en besloot na veel onderzoek op het web dit inderdaad ook met Magento te doen. Het fijne vind ik er onder meer aan dat de vormgeving van het programma zo ontzettend aantrekkelijk is, je kunt er echt alle kanten mee uit en er echt je eigen stempel op drukken. Veel van de pagina’s die je met andere webshop makers vindt zijn lang niet zo divers toe te passen, die hebben een heel standaard programma dat je maar voor een deel zelf kunt vormgeven. Ik ben blij met de keuze voor Magento aangezien ik nu écht mijn eigen webshop heb, die zich geheel onderscheidt van de rest. Verder is het heel gebruiksvriendelijk, zowel voor mijzelf als voor de bezoeker van mijn webshop. Het grootste gedeelte, waaronder ook de administratie en de facturen, wordt volledig automatisch geregeld en dat vind ik echt heel prettig.