Zakelijke informatie online

Zoekt u een incassobureau in Zaandam?

Mijn kantoor is op zoek gegaan naar een incassobureau Zaandam. Dit omdat er niets vervelender is dan klanten die niet op tijd de rekeningen betalen. Want dit kan voor uw zaak heel veel geld kosten. Maar de relatie met de klanten is voor ons ook heel erg belangrijk. Jij wilt jouw klanten ook niet kwijt raken. Daarom wilde wij een bedrijf die veel verstand heeft van de juridische en financiële kennis om een goed incasso traject van het begin tot het einde te brengen. Het bedrijf wat dit werk voor ons doet is: Debicasso Control.

De zaken netjes op orde

Dit incassobedrijf te Zaandam heeft een ruime ervaring op het gebied van het opzetten van een goede structuur wat betreft debiteurenbeheer. De medewerkers doen hun werk met een doeltreffende aanpak. Dit doen zij op een tactische manier en de klanten worden persoonlijk benaderd. Het traject wat deze onderneming voor ons doet is:

  • De medewerkers maken telefonische en schriftelijke betaalafspraken
  • Er wordt een dossier opgebouwd
  • Er worden gerechtelijke procedures aangespannen
  • Het contact met de advocaat en de deurwaarder
  • Er wordt een executietraject aangegaan
  • De dagvaarding

Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Bent u op zoek naar een onderneming voor uw debiteurenbeheer? Kijk dan eens op de website van deze onderneming wat de mogelijkheden voor jouw zaak zijn.

 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.