Zakelijke informatie online

Het Unk ontwerpbureau

Diana Unk is een  freelance grafisch vormgever in Utrecht en de eigenaresse van het ontwerpbureau Unk. Samen met andere creatievelingen werkt zij samen. Zij heeft een groot netwerk van fotografen, drukkers, tekstschrijvers illustrators en webbouwers. Dus je kan haar inschakelen voor het hele traject, van concept en advies tot de realisatie van het drukwerk of het aanleveren van digitale bestanden. 

Een tijd geleden hebben wij dit bureau ingeschakeld om onze website een flinke oppepper te geven. Al jaren hadden wij dezelfde foto’s en andere zaken hierop staan. Inmiddels was iedereen er wel een beetje op uitgekeken en daarom was het tijd voor een andere uitstraling.  ontwerpbureau

Een website om verliefd op te worden

Toen wij hadden besloten om onze website op een drastische manier aan te pakken, hebben wij de hulp van het ontwerpbureau gevraagd. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek konden wij duidelijk maken wat wij allemaal wel of niet wilden hebben. Al snel werd duidelijk dat Diana Unk er een andere, betere kijk op had en door een paar aanpassingen aan ons verhaal is zij ermee aan de slag gegaan.

Niet veel later konden wij, met onze nieuwe website online gaan. Het zag er zo mooi uit, dat ik tranen in mijn ogen kreeg.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.