haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Fysiotherapie met specialisme sport

2 min read

Als je een blessure oploopt tijdens het sporten, kan het zijn dat je acuut last krijgt van pijnklachten. Dit kan op korte termijn zijn, maar blessures kunnen ook langdurig of chronisch zijn. Om je hierbij te helpen kun je fysiotherapie volgen. Bij fysiotherapie Claessens |van de Rijt kun je terecht voor onder andere blessures. Zij zijn inmiddels gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Hoewel dit hun specialisatie is, kun je hier ook gerust terecht voor andere fysiotherapie. De praktijk bevindt zich in Veldhoven in Noord-Brabant.

Op maat gemaakte behandeling

De behandelingen bij deze fysiotherapie worden op maat gemaakt met het doel van herstel. Hierbij kun je in het revalidatiecentrum aan de slag, waarbij een professional je zal begeleiden. Samen werk je naar jouw doel of sportdoel, hoe groot of klein dit doel ook voor jouw situatie is. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om weer pijnloos op amateurniveau of voor je plezier weer te sporten of om volledig blessurevrij te functioneren van dag tot dag. Je kunt bij de fysiotherapie van Claessens | van de Rijt geholpen worden van de eerste stappen tot aan je uiteindelijke herstel.

Flexibele openingstijden

Een groot voordeel bij deze fysiotherapie praktijk is dat de openingstijden flexibel zijn en je vaak snel terecht kunt. Zij garanderen dat je binnen 24 uur na het oplopen van je blessure geholpen kunt worden. Dat wil zeggen dat ze tijd voor je kunnen maken om een afspraak te maken. Dit kan omdat de fysiotherapie praktijk bijna elke dag geopend is, behalve op zondag. Drie dagen per week zijn ze open vanaf half 8 in de ochtend tot en met half 10 in de avond.