haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Koeltransport door L. de Kraker Transport VOF

2 min gelezen

Een eigen bedrijf hebben is iets wat veel van je vraagt, soms teveel. Ik heb een grote koelcel die ik moet onderhouden, veel producten komen bij mij binnen om gekoeld te bewaren. Daarna moet ik deze goederen verkopen aan andere klanten zoals winkels of een éénmansbedrijfje. Hiervoor heb ik natuurlijk Koeltransport nodig, omdat ik niet zelf een vrachtwagen kan betalen laat ik de Koeltransport uitvoeren door L. de Kraker Transport VOF. Waarom? Dat vertel ik je doormiddel van dit blog.

vervoer3

De beste uit de test

Nu na een tijd samenwerken kan ik zeggen dat de eigenaar van dit bedrijf een hele goede vent is om mee samen te werken. Heel fijn om zulke bedrijven rondom je te hebben. Er zijn natuurlijk veel bedrijven die dit aanbieden, waarom dan dit bedrijf. Het eerste heb ik net al verteld, ik ging op de koffie om kennis te maken en eigenlijk meteen klikte het, er is een heuse vriendschap ontstaan. Het tweede is doordat dit bedrijf gebruik maakt van vervoer met een gekoelde trailer (container reefer) is er geen tussenstop meer nodig. Dit zorgt ervoor dat mijn verkochte goederen op tijd worden geleverd en dat er geen onverwachtse tussenstop word uitgevoerd.

Voor alle mensen die zoals ik een eigen koelbedrijf hebben, raad ik zeker aan om op de koffie te gaan bij dit bedrijf, het is zeker de koffie waard. Je kunt een perfecte samenwerking verwachten die flexibel kan uitpakken. Kortom, dit is hèt bedrijf om mee samen te werken voor het vervoeren van koelproducten

vervoer

Meer verhalen