Zakelijke informatie online

Ik heb mijn Websites laten maken

Het bedrijf loopt echt heel goed, ik heb alles netjes op orde en verder verloopt alles prima. Ik ben echt heel blij dat ik zo succesvol ben begonnen en dat ik er nu profijt van heb. Mijn klanten zeuren soms nog wel over mijn websites, dat komt omdat ik er zelf niet zo goed in ben en dan soms nog wel eens fouten maak. Ik heb er toch uiteindelijk voor gekozen om Websites laten maken door Etocom. Echt perfect, websites laten maken is echt veel handiger. Had ik dat maar eerder geweten.

Een goedwerkende site

De websites waren eerst slecht in elkaar gezet en daar baalde ik wel van, veel bedrijven wilde dit wel voor me doen maar vroegen daar veelste veel geld voor, dat kon ik niet zo maar uitgeven. Toen ik op deze website kwam wist ik meteen dat ik zo’n kans niet meer zou krijgen, gelijk contact opgenomen en de plannen besproken. Wij allebei waren zeer enthousiast en gingen gelijk een samenwerking aan. De medewerkers hebben goede plannen uitgewerkt en hieruit kwam een goedwerkende site met de perfecte uitstraling voor mijn klanten.

mobiel pc etc

Ik krijg nu dagelijks mailtjes dat de website er goed verzorgd uitziet en dat de werking perfect is. Dat doet me goed want dat betekend ook dat mijn bedrijf beter gaat lopen. Ik ben zeer tevreden over hetgeen wat dit bedrijf heeft geleverd, een perfecte site. Ik raad iedereen aan om ook een samenwerking aan te gaan voor een perfecte site.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.