haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Haal hier je veiligheidskundige opleiding!

1 min gelezen
veiligheidskundige opleiding

veiligheidskundige opleidingVandaag is het weer tijd voor een leuk verhaal. Ik ga het vandaag hebben over het halen van een veiligheidskundige opleiding. De reden? Veel bedrijven die in de bouw actief zijn moeten aan bepaalde dingen voldoen. Ze moeten werknemers goede werkomstandigheden geven en daar zijn bepaalde regels voor. Dankzij de ARBO wet worden werknemers goed behandelt en dat moeten bedrijven blijven doen, daarom worden ze regelmatig getest.

Veel bedrijven hebben hier weinig vertrouwen in, daarom is Arbode er voor ze. Dit bedrijf heeft veel experts in dienst die precies kunnen vertellen waar bedrijven aan moeten voldoen. Dit bedrijf geeft overigens ook cursussen zodat mensen expert kunnen worden. Dit leek mij nou echt iets voor mijn broer, hij zit al een tijdje zonder werk, en dit is nou echt iets dat bij hem zou passen. Ik heb hem hier dan ook over verteld en dit leek hem echt heel erg leuk.

veiligheidskundige Hij vindt het super!opleiding

Hij heeft de cursus inmiddels al gevolg en hij heeft nu een certificaat. Hij heeft nu dus weer werk en dat allemaal dankzij de veiligheidskundige opleiding. Hij helpt nu bedrijven met het op orde maken van alle gegevens wat betreft de werkomstandigheden. Hij vindt het zelf erg leuk dat hij bedrijven zo goed kan helpen. Hij heeft al een paar keer succes gehad, hij heeft bedrijven geholpen zodat ze de test haalden. Het gaat hem dus goed af, ik ben dan ook erg blij met het feit dat ik hem deze tip gegeven heb, echt super.