Zakelijke informatie online

Een etagevloer voor het verdubbelen van de ruimte

Voor een bedrijf is het belangrijk dat er goed met ruimte omgegaan wordt. Dit is niet alleen maar efficiënt, maar wordt het ook overzichtelijker, kan je meer kwijt en is het voor werknemers ook beter. Vooral voor groeiende bedrijven of opslagplaatsen is ruimte iets waar echt goed omgegaan mee moet worden. Dit soort bedrijven willen dan ook graag wat meer ruimte, maar niet uitbreiden. Gelukkig kan dit ook gedaan worden. Een oplossing voor meer ruimte is een etagevloer.

Etagevloer

Een etagevloer, voor wat handig?

Een etagevloer is dus nu zeer handig voor het maken van vele meer ruimte omdat je van 1 m2 eigenlijk 2 m2 maakt, omdat je de hoogte in werkt. Maar het heeft natuurlijk veel meer voordelen dan alleen maar ruimte. Zo is het in tegendeel tot een extra verdieping ook verplaatsbaar. Ook het het zeer duurzaam en gaat het nooit echt kapot, dit ook omdat je alleen maar de beste materialen zal vinden in deze onderdelen. Verder is het echt voor optimalisatie bedoelt. Dit wordt bedoeld in de vorm van werk. Zo kunnen etagevloeren veel gewicht op zich nemen. Dit betekent dat het eenvoudig kan dienen als een extra opslag of werkruimte, waardoor alles een stukje eenvoudiger en geoptimaliseerde gaat.

Afwerkingen

Etagevloer

Natuurlijk kan je wel etagevloeren laten zetten, maar is het ook belangrijk dat er iets bovenop komt te liggen, want het werken op ijzeren balken is natuurlijk niet zo handig. Zo ligt er altijd een vloerafwerking overheen. Deze vloerafwerking is meestal een houten spaanplaat met een hoge antislipwaarde.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.