Zakelijke informatie online

Brievenbusdoos

Onlangs startte ik mijn eigen webwinkel met een ruim aanbod aan diverse artikelen. Om deze op een snelle en veilige manier te kunnen verzenden zijn diende echter een aantal formaten van dozen te bestellen. Elk product heeft namelijk een andere bescherming nodig, zo ook bijvoorbeeld boeken en catalogussen die wat dikker zijn dan het doorsnee formaat. Omdat ik de verzending graag vlot en veilig wil laten verlopen, ging ik op zoek naar een aantal opties om mijn producten vlot en veilig te kunnen verzenden. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik de brievenbusdoos. Het is voor mij de ideale oplossing voor het verzenden van boeken en kleine toebehoren. De dozen zijn stevig en van goede kwaliteit. Ze passen in iedere brievenbus en beschermen de boeken of catalogussen optimaal tijdens het transport. Bovendien kost de verzending van een brievenbusdoos minder dan het verzenden van pakketjes.

 Past prima in de brievenbus

Mijn webwinkel omvat heel wat, waaronder ook boeken en tijdschriften over paardensport. Om deze producten veilig en zonder schade tot bij de klant te krijgen had ik nood aan een stevige omslag en die vond ik bij de brievenbusdoos. Deze stevige kartonnen doos beschermt het boek of de tijdschriften optimaal tijdens het transport. Het voordeel is dat deze zonder problemen in de brievenbus past en dus aan een voordelig tarief naar de klant verzonden kan worden. Deze lage kostprijs speelt alleen maar in het voordeel van de klanten. Wanneer de klant niet thuis is kan dit pakketje gewoon in de brievenbus achtergelaten worden zonder dat de klant nog eens langs het postkantoor dient te gaan wanneer deze op het moment van bezorging niet thuis was.

De brievenbusdoos is voor mij een prima verzendoptie met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ik maak er dagelijks gebruik van en dat uit zich in tevreden klanten.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.