Zakelijke informatie online

Goedkope vertaling

Het vinden van een goedkope vertaling is tegenwoordig heel makkelijk. Op het internet zijn er namelijk diverse vertaalbureaus actief waar je goedkoop teksten kunt laten vertalen. De truc is alleen om de juiste en goedkoopste vertaalbureau te vinden.

Vergelijken

Een goedkope vertaalbureau vind je door de verschillende vertaalbureaus dat online actief zijn met elkaar te vergelijken. Als je op het internet op zoek gaat naar een vertaalbureau kom je gelijk honderden tegen. Het is verstandig om de websites te bezoeken en de tarieven te vinden. Je kunt zo een spreadsheet maken met de websites en de tarieven. Op deze manier krijg je snel een overzicht van welke vertaalbureaus de goedkoopste zijn.

Offerte aanvragen

Het lastige is alleen dat niet elke vertaalbureau zijn tarieven op de website vermeld. Sommige vertaalbureaus maken liever een offerte op maat. Ze hoeven trouwens geen dure vertaalbureaus te zijn, want zelfs goedkope vertaalbureaus werken op deze manier. Het is dan ook zeker verstandig om offertes aan te vragen. Zo krijg je een completer overzicht van de vertaalbureaus en de tarieven dat ze hanteren.

We hebben natuurlijk ook een aantal van deze vertaalbureaus vergeleken en hebben hiervan een klein lijstje gemaakt dat je onderaan het artikel kunt vinden.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.