haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Tip: Dynamics NAV!

2 min read
software systeem

softwareVandaag ga ik het hebben over het Dynamics NAV systeem. Ik ga dit niet voor niets doen. Op het moment dat je een onderneming hebt is het erg belangrijk om te ontwikkelen. Ondernemers die stilstaan halen het vaak niet en dit is iets waar ik zelf ook voor waak. Pas geleden kwam een goede vriend van me op kantoor en hij vertelde me over het Dynamics NAV systeem. Hij heeft zelf ook een eigen onderneming en sinds hij dit systeem gebruikte ging alles een stuk beter. Zijn onderneming zat namelijk in een dal en dit systeem heeft zijn onderneming hier uitgehaald.

Bij mij op kantoor ging het niet slecht maar zeker ook niet goed. Hij vertelde me dat hij met dit systeem ervoor kan zorgen dat hij al zijn taken kan koppelen. Hij heeft zijn  boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, mensen en bedrijfsprocessen allemaal in een systeem staan en dit zorgt voor veel duidelijkheid. Dit wilde ik ook wel en daarom ben ik naar de website toegegaan. Mijn vriend had hier dus erg veel positieve ervaringen mee en dit geloofde ik maar al te graag, ik zocht namelijk al langer zo’n soort systeem.

dynamics softwareWereld van verschil!software systeem

Op e website kwam ik al snel het juiste pakket tegen. Deze heb ik vervolgens aangeschaft en sinds ik dit systeem gebruik werken we een stuk productiever op kantoor. Het zorgt ook voor erg veel duidelijkheid en dat is toch wel erg fijn.