haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Wat zijn de meest innovatieve en tijdbesparende producten?

1 min gelezen

Innovatie is altijd enorm belangrijk. Het is voor alles en iedereen altijd goed om door te ontwikkelen, om steeds beter te worden en om het beste uit jezelf én uit je product te halen. Een stuk milieubewuster, tijdbesparend of een strakker design. Het zijn allemaal dingen die jouw product naar een hoger level kunnen tillen. Wil je weten wat de laatste innovatieve en tijdbesparende producten zijn? Lees dan snel verder!

Palletwagen

Een van de nieuwste producten is de palletwagen. Een palletwagen wordt gebruikt om spullen te vervoeren die door een mens niet te tillen zijn. Natuurlijk is de palletwagen al een product dat al een aantal jaren op de markt is, maar ook dit product is vernieuwd. Er is nu namelijk een palletwagen met weegschaal beschikbaar. Dit is een geweldige innovatie, omdat het enorm tijdbesparend is. Voorheen moesten de pallets eerst op de weegschaal worden gelegd om ze te wegen. Vervolgens werden de pallets naar de plaats van bestemming gebracht. Door de palletwagen met weegschaal wordt die complete handeling eruit gehaald. De palletwagen kan het gewicht nu namelijk zelf al wegen. De palletwagen met weegschaal is te koop bij Corlido Material Handling.

Plumbertool

Een ander innovatief en tijdbesparend product is de plumbertool. Deze tool is speciaal ontworpen voor het eenvoudig en snel installeren van kranen. Dit is ideaal voor de doe het zelver en voor de loodgieter. De plumbertool houdt de verschillende leidingen op de plaats waardoor jij eenvoudig de andere delen kunt bevestigen en het geheel kunt afwerken.