haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Dinerspellen in Amsterdam | Top 3

3 min gelezen
Accountantskantoor Groningen

Natuurlijk is het gezellig om samen met je collega’s uit eten te gaan in een van de vele leuke restaurants die Amsterdam rijk is. Maar het is nog leuker en origineler om het diner te combineren met een spannend of gewoon ronduit hilarisch spel! Het is goed voor de saamhorigheid en de teambuilding om elkaar eens op een heel andere manier te leren kennen. Wij bieden verschillende themadiners en dinerspellen aan. Door onze jarenlange ervaring met organiseren van teamuitjes kennen wij de leukste locaties voor teambuilding Amsterdam om jullie ideale dinerspel te organiseren. Dinerspellen worden tussen de gangen van het diner gespeeld. Zo blijft er ook genoeg tijd over om gezellig met elkaar bij te praten in een andere setting dan de werksfeer.

Om een idee te geven van de teamuitjes die wij aanbieden laten we graag een klein overzicht van veel geboekte dinerspellen zien.

1. Het Ontdek de Mol Dinerspel
Terwijl je samen met je collega’s geniet van een overheerlijk driegangendiner in het centrum van Amsterdam, spelen jullie tussen de gangen door het spannende dinerspel “Ontdek de Mol”. Het is van cruciaal belang dat al je zintuigen op sambalscherpte staan! In elk team zit een Mol en het is aan jou om de Mol te ontmaskeren. Onthoudt één ding: werkelijk niemand is te vertrouwen! Ook je favoriete collega niet. De Mol heeft flink de tijd gehad om te bedenken hoe hij of zij de opdrachten die jouw team krijgt kan saboteren. Het is de bedoeling dat jouw team zoveel mogelijk opdrachten goed uitvoert en daarmee zoveel mogelijk geld voor de pot verdiend. Sabotage, leugens en vertrouwen strijden om voorrang. Een teamuitje dat zowel spannend als ontspannend is en waar nog lang over nagepraat zal worden!

2. Pubquiz Dinerspel
Een Pubquiz spelen is per definitie een garantie voor gezelligheid! Strooi kwistig met je nutteloze feitenkennis en geniet ondertussen ook van een heerlijk diner in het mooie Amsterdam. De quiz wordt gespeeld tussen de gangen van een overheerlijk driegangendiner. Onze veelzijdige Pubquiz bevat uiteraard bekende thema’s zoals muziek, films, actualiteit en sport. De quiz is geheel op maat samen te stellen. Het is namelijk ook mogelijk om vragen en opdrachten over bijvoorbeeld je bedrijf of over een specifieke collega toe te voegen aan de quiz. Op die manier geef je de Pubquiz een persoonlijke touch. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de felbegeerde Pubquiz beker en de eeuwige roem mee naar huis te nemen? 

3. Borrelboot met Ik Hou van Holland Dinerspel
Het ultieme bedrijfsuitje voor jouw team! Onder het genot van een lekker drankje vaar je samen met je collega’s over de glorieuze grachten van Amsterdam. Na de rondvaart gaan jullie aan wal en dan is het tijd voor het ‘Hou van Holland Dinerspel’. Het spel wordt tussen de gangen van het diner door gespeeld, dus er is ook alle gelegenheid om gezellig met elkaar te socializen. Bij het ‘Hou van Holland Dinerspel’ komen uiteraard de meest bekende spellen van het Ik Hou van Holland Tv-programma voorbij. Je kunt hierbij denken aan ‘Geen Ja, Geen Nee’, ‘Boodschappenspel’ en natuurlijk schallen jullie de bekende Hollandse meezingers mee! Dit teamuitje belooft een avond waar alle deelnemers later met een brede lach op terugkijken!