haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Klokken: verschrikkelijk veel goede keuzes

2 min gelezen
jonge poerink lichtreclame

Op zoek naar een nieuwe buitenklok voor je organisatie, maar nog geen idee welke het beste bij jou past? Dan kunnen wij je misschien helpen. Er zijn veel verschillende klokken beschikbaar op de markt. Klokken zijn vaak meer dan alleen iets wat de tijd aangeeft; het is namelijk ook een soort serviceverlener. Het hangt er dus vooral aan waar je hem ophangt en hoe goed je hem verzorgd. Bedrijven zoals Jonge Poerink kun je inhuren voor het onderhoud hiervan. Of je nou voor een kleine klok gaat, of voor een grotere, maakt niet uit. Lees hieronder welke verschillende soorten klokken er zijn.

Een city klok voor duidelijkheid in de stad

Buitenklokken kun je overal vinden: van stations tot winkelstraten. Het is altijd handig om te kunnen vinden hoe laat het is. Ga je voor een city clock? Dan maak je de goede keuze wanneer je organisatie in een stad zit. Deze klokken zijn vaak erg prominent en vallen dus goed op. De wijzerplaat is groot en de wijzers zijn duidelijk te zien. Vaak zijn deze klokken ook wel meer dan drie meter hoog, waardoor het nog steeds duidelijk is voor mensen die van een afstandje de tijd willen weten. Deze klokken hebben vaak een levensduur van maar liefst 9 jaar. Twijfel je of jouw klok nog goed werkt? Vraag dan advies aan Jonge Poerink. Zij kunnen je zekerheid bieden.

Een façade klok: de nieuwe opkomst

Liever een klok tegen je gebouw aan? Kies dan voor een façade klok. Deze klok heeft de laatste jaren een enorme comeback en begint steeds populairder te worden. Het zal een enorme blikvanger zijn voor je bedrijf, en elke omstander zal duidelijk kunnen zien wat de tijd is. Vaak kun je er voor kiezen om eentje te nemen waar verlichting aan verbonden is. Hierdoor is het ook in de avond nog zichtbaar wat de tijd is. Voor elke smaak kun je vaak wel iets vinden!