haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Wie biedt workshops op locatie?

3 min gelezen

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar workshops op locatie? Dan vraag je je natuurlijk af waar je daarvoor terecht kunt. Welke bedrijven of trainers bieden dit precies aan? Meestal kun je voor een zakelijke workshop alleen terecht op een aangewezen plek, over het algemeen de locatie van de cursusaanbieder zelf. Maar er zijn ook trainers, zoals jobeducation, die workshops op locatie bieden. Dit kan op iedere willekeurige plek zijn, maar meestal zal er gekozen worden voor jouw bedrijfslocatie. Dat heeft als voordeel dat mensen de plek al kennen en dat het bij hen in de buurt is. Dat maakt de kans een stuk groter dat zij de trainingen gaan volgen.

Workshops op locatie aanbieden

Waarom zou je als bedrijf nu aan jouw personeel workshops op locatie aanbieden en wat voor trainingen kies je dan? Je bent misschien geneigd om alleen te kiezen voor cursussen die direct van invloed zijn op jouw onderneming en uiteraard hebben die toegevoegde waarde. Maar ook andere cursussen kunnen van veel waarde zijn. Ze kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat personeelsleden:

  • beter presteren
  • met meer plezier hun werk doen
  • de beste versie worden van zichzelf

En al deze punten hebben ook weer effect op de werkresultaten. Daarom is het goed om een diversiteit aan workshops op locatie aan te bieden. Je personeelsleden hebben daar dus zelf veel baat bij, maar jij als werkgeven uiteindelijk ook. Als mensen beter in hun vel zitten en gelukkiger zijn, gaan ze met meer plezier hun dagelijkse bezigheden doen. Met een opgewekt gemoed je werk doen zorgt voor een betere werksfeer en dat leidt over het algemeen ook weer tot betere werkresultaten. Zo heeft iedereen er dus profijt van als er leuke workshops op locatie van het bedrijf worden aangeboden!

jobeducation

Een bedrijf dat workshops op locatie aanbiedt, is jobeducation. Maar voor wat voor soort trainingen kun je daar nu precies terecht? Zij bieden een grote variëteit, denk aan cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor je talenten ontdekken, maar ook voor het werken aan persoonlijk leiderschap en omgaan met agressie op de werkvloer. Ze bieden ook trainingen die specifieker gericht zijn op het werk, in de categorie teambuilding en ontwikkeling. Mensen kunnen daar bijvoorbeeld leren wat het werk DNA van hun collega’s is en hoe ze op een goede manier feedback kunnen geven. Maar ook hoe je complimenten geeft. Dat klinkt onlogisch, want eigenlijk vindt iedereen het leuk om een compliment te geven, maar het is toch altijd lastig om dit op een goede manier te verwoorden. Zo biedt jobeducation dus een ruime keus aan workshops op locatie, ook voor jullie werknemers is er absoluut een training te vinden die helemaal aanspreekt. Het complete aanbod aan cursussen dat zij bieden kun je vinden op hun website, het gaat te ver om ze hier allemaal op te noemen aangezien ze meer dan 50 verschillende soorten trainingen bieden. Wil jij ervoor zorgen dat je werknemers alles uit zichzelf halen, dat er een fijne werksfeer ontstaat en dat de werkprestaties goed zijn? Dan zijn de workshops op locatie van jobeducation een uitstekende keus!

Lees meer…