haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

G4S veiligheidstrainingen

2 min gelezen

Laat je personeel veiligheidstrainingen volgen

Veiligheid op de werkvloer is erg belangrijk. Als bedrijf dien je daarom diverse werknemers te hebben die weten wat te doen als zich calamiteiten voordoen. Hiervoor kunnen ze G4S veiligheidstrainingen volgen.

BHV en EHBO

Bij G4S kun je kiezen uit twee soorten veiligheidstrainingen, te weten BHV en EHBO. Het is zaak dat je als bedrijf altijd voldoende mensen hebt rondlopen die deze trainingen gevolgd hebben en de geleerde kennis in praktijk kunnen brengen. Dit is zelfs bij wet verplicht. Hoeveel mensen je voor BHV dient te hebben verschilt per bedrijf.

Inhoud BHV training

De belangrijkste punten binnen de BHV training zijn communicatie, brandbestrijding, alarmeren en ontruimen en levensreddende handelingen. In het geval van calamiteiten is de bhv’er de aangewezen persoon om mensen in veiligheid te brengen en de hulpdiensten te waarschuwen. Als je reeds een BHV certificaat in je bezit hebt is het zaak dat je dit regelmaat hernieuwt met behulp van een opfriscursus.

Inhoud EHBO training

De EHBO training is gericht op levensreddende handelingen, diverse letsels, verband- en hulpmiddelen en vitale functies. Als er een ongeluk gebeurt op de werkvloer kan de EHBO’er direct ingrijpen en hulp bieden.

Vraag eerst informatie aan Beide functies hebben overlap en vaak zijn mensen in het bezit van beide certificaten om zo op zoveel mogelijk manieren hulp te kunnen bieden indien nodig. Bij G4S kun je diverse soorten trainingen volgen op zowel het gebied van BHV als EHBO. Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de website of vraag je meer informatie aan.