haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Mr. Fill: de oer-Hollandse revolutie om zwerfafval te bestrijden

2 min gelezen

Zwerfafval is een groot probleem tegenwoordig. Het is slecht voor het milieu, het geeft het straatbeeld een verpauperde look en het opruimen ervan kost veel tijd en geld. En dat terwijl het weggooien van een leeg blikje frisdrank of sigarettenpakje geen grote moeite is. Tenminste, als de vuilnisbak het toelaat en deze niet overvol zit. Om het probleem van zwerfafval aan te kunnen pakken hebben Nederlandse professionals Mr. Fill ontwikkeld. Mr. Fill moet de problematiek rondom zwerfafval bestrijden in alle grote steden in Nederland en in het buitenland. Mr. Fill is eenvoudig aan te schaffen via https://mr-fill.com/ en zorgt ervoor dat de straten van je stad er weer piekfijn uitzien.

Wat doet Mr. Fill?

Mr. Fill is een revolutie op het gebied van afval verzamelen. Deze containers hebben hun eigen pers, waardoor het gedeponeerde afval al platgemaakt wordt voordat het opgehaald wordt. Hierdoor past er meer afval in de bakken en kan er dus meer afval verzameld worden. Veel zwerfafval ontstaat doordat mensen hun vuilnis willen weggooien, maar de bak waar ze het in willen gooien overvol is. Omdat ze dan geen zin hebben om nog verder te zoeken naar een lege bak, gooien ze het klakkeloos op straat. Dankzij Mr. Fill is dit probleem verholpen.

Ook de bakken van https://mr-fill.com/ kunnen na verloop van tijd vol raken. Wanneer dit gebeurt stuurt de bak een signaal naar het kantoor met de mededeling dat de bak geleegd moet worden. De bakken werken 24 uur per dag, zodat de bakken altijd op tijd geleegd kunnen worden. Zowel dit signaal als de pers worden aangedreven door zonne-energie, zodat het milieu nog minder wordt belast met het opwekken van stroom.

Hoe kan je Mr. Fill in de straat krijgen?

Mr. Fill is met name bedoeld om de straten van grote steden schoon te houden. De bakken kunnen via https://mr-fill.com/ aangevraagd worden en wanneer de mensen achter Mr. Fill dan weten waar ze geplaatst moeten worden is het slechts een kwestie van geduld. Voor je het weet staan je Mr. Fill vuilnisbakken in je straten en dragen deze bij aan een schonere stad en een schoner milieu.