haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Safety solutions

2 min gelezen

Safety solutions voor jouw project
G4S Safety solutions hebben de beste experts in huis als gaat om veiligheidstoezicht, brandweer of veiligheidskunde. Aan de hand van gedetailleerde plannen en doordachte analyses, kom je verder met jouw persoonlijke project. G4S adviseert en begeleidt de samenstelling van een veiligheidscultuur door te focussen op effectieve oplossingen. Veiligheid gaat boven alles en dat besef zit er bij de experts goed in. Op de website kun je zelf bovendien een aantal producten bestellen waardoor je jezelf nog beter kunt beschermen.  

Veiligheid is het belangrijkst
Veilig kunnen werken gaat eenvoudiger met oplossingen van G4S. Door het maken van veiligheidsplannen, zorg je dat de risico’s kleiner worden en verdwijnen de zwakke plekken. Veiligheid staat voorop en bij G4S kan je voor verschillende soorten plannen kiezen. Samen met experts kan een V&G-plan worden gemaakt en daarnaast een evacuatieplan en nood-en interventieplan. Door middel van scherpe analyses is het mogelijk om de veiligheidsrisico’s van het bedrijf gedetailleerd in kaart te brengen. Door middel van een risicoanalyse, een Taak Risico Analyse (TRA) en een systematische analyse onveilige situaties kunnen de risico’s worden verminderd. Door middel van fittesten, een kick-off meeting en een opzet VCA-dossiers verbeter je de veiligheid in de organisatie en kun je de veiligheid in je organisatie nóg beter waarborgen.

Ruim aanbod
In het ruime aanbod vind je meerdere producten die betrekking hebben tot gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging. Deze producten kun je online bestellen. De serviceafdeling helpt jou graag verder in blijvende betrouwbaarheid van je veiligheidsmaterialen door middel van controles, keuringen en het onderhoud van de materialen.