haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Verschillende sleutelhangers mooi bedrukken

2 min gelezen
sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers bedrukken is een perfect relatiegeschenk. Zo vroeg mijn baas me vorige week om op zoek te gaan naar iets om aan onze klanten te geven. Zijn eisen waren dat de prijs laag zou zijn en dat het mogelijk was om ons logo erop te laten zetten, zo kwam ik uit bij Maxilia om sleutelhangers te laten bedrukken met ons logo.

Zoveel keuze

Direct toen ik op de webshop kwam viel mij op dat er een hele hoop keuze was. Ik had er nooit bij sleutelhangers bedrukkenstilgestaan dat er zoveel verschillende soorten sleutelhangers waren om te bedrukken. Zo heb je ze bijvoorbeeld met een blikopener of een drijvende sleutelhanger maar ook met:

  • Een winkelwagenmuntje
  • Een flesopener
  • Een led lampje

Wij besloten om te gaan voor een sleutelhanger met zowel een fles- als blikopener. We hebben namelijk een jonge doelgroep en vonden dat het leukste voor hen om aan hun sleutels te hangen. We zijn gegaan voor rode hangers met een zwarte opdruk, maar er zijn nog veel meer kleurencombinaties mogelijk. Het is zelfs mogelijk om in full-colour te laten bedrukken.

sleutelhangers bedrukkenWij zijn enorm tevreden

We ontvingen de sleutelhangers al na een week, de levering was dus erg snel. Ook over de kwaliteit zijn zowel ik als mijn baas erg over te spreken. Ze zijn stevig en de bedrukking zit er heel erg strak op. Wij denken dat ze dus wel een aardige tijd mee zullen gaan en dat onze klanten nog lang aan ons herinnert zullen worden. Wij zouden Maxilia zeker aanraden als je op zoek bent naar een relatiegeschenk of gewoon een persoonlijke sleutelhanger.