haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Zoek hulp bij een strafbeschikking

2 min gelezen
hulp bij een strafbeschikking

Een zeer goede tip is, zoek hulp bij een strafbeschikking. Niemand zit erop te wachten om een boete te krijgen, in welke vorm dan ook. Daarom is het verstandig wanneer je een beschikking krijgt, meteen een advocaat hierbij te halen. Doe je dit niet dan wordt er automatisch vanuit gegaan dat je het met deze schikking eens bent. Dat heeft dan weer gevolgen voor de rest van jouw leven. Want wanneer je akkoord hiermee gaat, krijg je een aantekening op jouw VOG, verklaring omtrent gedrag. Hiermee een baan krijgen, een huis kopen of wat dan ook, is dan uitgesloten. Daarom is het verstandig om er alles aan te doen om ze een beschikking te laten bekijken door iemand die er verstand van heeft.

Krijg hulp bij een strafbeschikking

Zodra je een beschikking hebt ontvangen is het verstandig om meteen actie te ondernemen. Je hebt namelijk 14 dagen de tijd om hier in beroep te gaan. na deze 14 dagen wordt de beschikking definitief en wordt de rest van de procedure in gang gezet.

Via de website strafbeschikking-advocaat.nl is het mogelijk om gratis in contact te komen met een strafrecht advocaat. Hiervoor kan je het formulier invullen wat op deze site te vinden is. Op dit formulier kan je jouw gegevens achter laten en een korte omschrijving invullen over de zaak waar het om gaat. Tevens kan je hier het onderwerp aanklikken waarover deze zaak gaat. Zodra de gegevens zijn ingevuld en opgestuurd neemt een advocaat zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer verhalen