haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Promoten van je webshop

2 min gelezen
online marketing haarlem

Je hebt vast wel eens iets opgezocht op internet, misschien een product wat je wilde kopen en kwam dan uit bij de betaalde advertenties in de zoekresultaten. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de advertenties, en ook steeds vaker worden ze getoond voor de bezoekers. Daarom is google ads uitbesteden een rendabel plan, mensen die naar jouw producten zoeken zien je webshop prominent bovenaan staan in de zoekresultaten. Dit zal je terugzien in het aantal verkopen in je online winkel.

online marketing haarlem

Meer concurrentie

Op ieder gebied op internet wordt de concurrentie steeds groter, hoe relevanter je zoekwoorden zijn hoe concreter de resultaten zijn. Met google ads uitbesteden weet je zeker dat je webshop gevonden zal worden op de relevante zoekwoorden, omdat er meer bedrijven gebruik van maken worden de zoekwoorden ook steeds belangrijker. Hoe beter de zoekwoorden aansluiten bij je diensten, hoe meer relevante bezoekers je op je website krijgt. Met de manier van promoten sta je meestal bovenaan tussen de betaalde advertenties van Google.

Kosten van promoten

Net als alle andere promotiekosten worden er voor google ads uitbesteden ook kosten gerekend, naast het opzetten van een campagne komen er ook nog andere uitgaven bij. Je kunt opgeven wat een click mag kosten van een bezoeker, hiervan ben je afhankelijk van een aantal factoren. De kwaliteit van de pagina waar de bezoeker terecht komt, de verwachting hoeveel mensen erop klikken speelt natuurlijk ook mee. Als laatste moet de advertentie wel relevant zijn, dit betekent dat de site waar je op terecht komt wel overeenkomt met de advertentie die je hebt geplaatst.