haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Reclame maken met een beachvlag

2 min gelezen

Zoals de naam al doet vermoeden zag je beach vlaggen eerder vooral op het strand. Tegenwoordig loop je ook kans de vlaggen op andere locaties te zien zoals op evenementen of bij winkels. Een beachvlag is namelijk ook goed geschikt om reclame te maken voor je onderneming. 

Wat is er allemaal mogelijk met een beachvlag? 

Een beachvlag kun je ook online bestellen. Bij Vlaggenleverancier.nl kun je kiezen uit drie verschillende maten, te weten S, M en L. Daarnaast zijn er ook drie verschillende modellen te koop. Dit zijn de beachvlag recht, de beachvlag druppel en de beachvlag vierkant. Als je meer wilt weten over hoe deze modellen eruit zien en waarvoor ze geschikt zijn raadpleeg je het beste even de website van deze leverancier. De vlaggen zijn makkelijk op te bouwen en af te breken en neem je ook eenvoudig weer mee zodat je deze steeds weer opnieuw kunt gebruiken. 

Beachvlag laten bedrukken

Om reclame te maken met een beachvlag kun je deze laten bedrukken. Je kunt er van alles op laten zetten waarbij je kunt denken aan een logo, een naam of een tekst. Vraag altijd na wat er mogelijk is zodat je weet hoe de vlag eruit kan komen zien. Je wilt er natuurlijk wel zoveel mogelijk profijt van hebben. Een opdruk kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gedaan worden. Als je een dergelijke vlag gebruikt om reclame mee te maken is dubbelzijdig wel een goede keuze want dan kan iedereen de vlag altijd lezen, ongeacht van welke kant je mogelijke klanten afkomen.