haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Word SEH verpleegkundige en houd je werk uitdagend en afwisselend

3 min gelezen

Als verpleegkundige is je werk zelf al vrij snel routine. Als beginnend verpleegkundige leer je de vaardigheden die je tijdens de rest van je carrière verfijnt en perfectioneert. Maar je bereikt al snel het plafond qua ontwikkeling van deze kernvaardigheden. Los van kleine innovaties in kennis en materialen, blijft alles nagenoeg hetzelfde. Het is niet zo dat je morgen opeens op een hele andere manier iemand moet verzorgen. De uitdaging zit hem dan ook vaak in de variatie die het werk met zich meebrengt. In die zin is het een beroep als vele andere praktische beroepen. Een timmerman kan op den duur prima timmeren, maar het is specifieke klus die iets al dan niet uitdagend maakt. Het timmerwerk zelf is routine en als zodanig bijna volledig transparant. Een goede timmerman heeft nauwelijks nog door dat hij timmert. Een goede verpleegkundige heeft nauwelijks nog door dat ze aan het verplegen is. Dat is ook goed, want daardoor blijft er ruimte over voor bijvoorbeeld het contact met de te verplegen persoon. Net zoals een kapper op basis van routine het haar knipt en ondertussen in staat is om zijn of haar hele levensverhaal te delen. De vaardigheden verdwijnen door expertise naar de achtergrond en dus zoek je de uitdaging juist ergens anders. Daarom kan het soms saai worden als je elke dag in hetzelfde verpleeghuis moet werken met dezelfde mensen en dezelfde collega’s. Hoewel dit ook heel gezellig kan zijn, wordt het al snel routine. En het is die routine die het dan minder uitdagend maakt. Daarom is het een idee om SEH verpleegkundige te worden. Je kunt dan als ZZP’er voor jezelf beginnen als verpleegkundige en op basis van freelance verschillende klussen accepteren. Maar een SEH verpleegkundige wordt je niet zomaar en daar kun je dus wel wat hulp voor gebruiken. Hiervoor kun je een beroep doen op PDN Care. Zij kunnen je helpen om een SEH verpleegkundige te worden. Als zelfstandige SEH verpleegkundige sta je er dan ook zeker niet alleen voor. Het is dan ook niet zo dat je volledige structuur van een vaste baan achter je laat en opeens in een zwart zelfstandig gat valt. Dankzij de zorg van PDN Care kun je snel aan de slag als gedetacheerd of zelfstandig SEH verpleegkundige. Kijk dan ook gerust eens op de website van pdncare.nl voor meer informatie.

Werk comfortabel als SEH verpleegkundige dankzij PDN Care

Wat belangrijk is voor iedereen die werkt, of je nou directeur bent bij een bank, voor de klas staat of een SEH verpleegkundige bent, is dat je je werk met plezier en zonder negatieve stress kunt uitvoeren. Als zelfstandige is het soms lastig, omdat je de stabiliteit en zekerheid mist die gepaard gaan met een vaste baan met vaste uren. PDN Care is er om die zekerheid terug te brengen, zonder dat het je plezier in het werk in de weg staat. Je kunt dus blijven genieten van de uitdagingen, de nieuwe locaties en wisselende collega’s als SEH verpleegkundige. 

Kijk voor meer informatie op de site

Als je meer wilt weten over PDN Care, dan kun je terecht op de website van pdncare.nl. Hier lees je ook meer over de voordelen van PDN Care zoals: 

  • Laagdrempelig
  • Groot netwerk
  • Altijd bereikbaar