haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Drie redenen waarom stickermarketing werkt

2 min gelezen
In2stickers

Je hebt vast weleens gehoord van stickermarketing. Het is een doeltreffende manier om de aandacht te trekken van passanten in bijvoorbeeld een drukke winkelstraat. De stickers zijn er in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan sale stickers, opruiming stickers of stickers op maat. Toch zitten er behoorlijk wat extra voordelen aan stickermarketing. Wij leggen het je uit waarom stickermarketing een doeltreffende manier is om extra leads te genereren!

Goedkoop stickers laten maken bij In2stickers.nl

Stickers van In2stickers zijn een erg goedkope vorm van marketing. De meeste stickers worden namelijk in grote hoeveelheden geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de stickers goedkoper worden naarmate ze veel worden gemaakt. Heb je dus een standaard sticker nodig? Dan scheelt dit al behoorlijk in de kosten. Tegenwoordig zijn stickers op maat ook erg betaalbaar. Dit betekent dus dat je bijvoorbeeld je eigen logo in grote hoeveelheden kunt bedrukken. Plak je sale-stickers op het raam in een drukke winkelstraat? Dan zullen veel mensen het zien als zij aan het winkelen zijn. 

Stickers worden niet als storend ervaren

Een ander groot voordeel aan stickers is dat stickers niet als storend worden ervaren. Het is namelijk erg subtiel en valt niet op. Tegenwoordig worden mensen namelijk dagelijks bestookt met reclame. Een subtiel logo op een sticker, of een sale sticker op het raam, valt niet op en toch hebben onthouden mensen jouw bedrijf. 

Stickerreclame is eenvoudig

In2stickers

Vaak kies je voor stickers als je snel reclame wilt maken. Denk bijvoorbeeld aan raamstickers voor bijvoorbeeld een opruiming of een sale. Een sticker kun je erg eenvoudig op het raam plakken en verwijderen als de opruiming of sale voorbij is. Een goede sticker plakt gaat, maar is wel eenvoudig om te verwijderen zonder dat er plakresten overblijven. Controleer altijd voordat je de stickers aanschaft of dit ook het geval is bij de stickers die je besteld. Dit voorkomt een hoop ergernis.