haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Ben jij opzoek naar verschillende bedankjes?

2 min gelezen
memoriae-logo

Volgende week heb ik officieel 1 jaar een relatie met mijn vriendin. Ik wil hiervoor iets speciaals doen, maar mijn vriendin vertelde mij dat zij niet wilt dat ik iets groots voor haar koop. Mijn vriendin is erg bescheiden en is niet te prijzen met cadeautjes en dergelijken. Wat ik in gedachte had was om met haar uit eten te gaan. Misschien is ook de bioscoop een optie en sluiten wij af met een wandeling in het park. Mijn moeder zei dat ik toch iets kleins voor haar moet kopen. Dat is wel zo netjes. Ik ben toen gaan zoeken naar verschillende bedankjes op het internet.

bloem-bedankjes

Welke webshop kies jij?

In de stad zijn er veel winkels waar je bedankjes en cadeautjes kunt kopen. Echter het probleem is dat ik geen tijd heb om naar de stad te gaan vanwege school. Ook op internet heb je allerlei webshops en bedrijven waar je cadeautjes kunt kopen. Mijn moeder wilde wel iets voor mij bestellen. Zij zocht speciaal voor mij een leuk cadeautje uit om aan mijn vriendin te geven. Nadat mijn moeder nog geen halfuur had gezocht op internet, kwam zij terecht op een website genaamd Memoriae.

Eindresultaat

Een bedrijf dat verschillende bedankjes aanbiedt. Wij hebben toen samen gezocht naar een product dat past bij mijn vriendin. Uiteindelijk hebben wij een mooie brief + gedicht gekozen met chocolade hartjes erin. Het is zeer goedkoop maar wel een leuk aandenken.  Als je je cadeau bestelt voor 17:00 uur, dan heb je het de volgende dag in huis!

groen-zakje-zonnebloem