haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Vertrouwelijke informatie vertaald door Boot vertalingen

2 min gelezen
taalreis-florence-1100x340

logo_website_vertalingenVoor mijn werk moest ik een aantal documenten vertaald hebben. Deze documenten waren vertrouwelijk, waardoor ik het niet door zomaar iemand kon laten vertalen. Een collega vertelde mij dat zij dit ook een keer heeft moeten doen. De vertaling was voor haar gemaakt door Boot vertalingen. Omdat ik de vertaling snel moest hebben heb ik het bedrijf gelijk opgezocht.

Betrouwbaar

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Toen mijn collega dit vertelde ben ik gelijk naar de website van Boot vertalingen gegaan. Op de website had ik gelezen dat zij een speciaal kwaliteitsmerk hebben en dat dit een garantie is voor kwaliteit.

Voordat ik de documenten zou overleveren wilde ik eerst op afspraak gaan, zodat ik zeker wist dat de documenten in vertrouwen vertaald zouden worden. Tijdens de afspraak heeft de vertaler mij verteld dat er speciale regels zijn waar zij zich aan moeten houden.

Door het gesprek was ik gerustgesteld en daarom heb ik een offerte laten maken voor de vertaling. Toen ik de offerte had goedgekeurd heb ik de documenten opgestuurd. Voor een afgesproken datum zouden de documenten aangeleverd worden door het bedrijf.

Een aantal dagen voor de uiterlijke deadline kreeg ik de vertaling van de vertrouwelijke stukken binnen. In de mail stond dat de documenten waren nagekeken en dat alles goed moest zijn.

Uiteindelijk heb ik zelf de documenten moeten overhandigen. Als er onduidelijkheden instonden dan zou er contact met mij worden opgenomen, maar alles is goed gegaan!

In de toekomst ga ik zeker vaker gebruik maken van de diensten van Boot vertalingen. Er word goed omgegaan met vertrouwelijke documenten.

 

Meer verhalen