haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

De leukste personeelsuitjes in Rotterdam op een rijtje

2 min gelezen

Lekker met het team weg? Rotterdam is een van de leukste steden in Rotterdam en kent daardoor uiteraard ook de leukste uitjes. Geniet van deze prachtige stad welke elke keer weer mooier en mooier wordt. In Rotterdam zit je namelijk altijd goed. En uiteraard, kan je hier ook de leukste uitjes vinden. Je bent vast benieuwd wat dan? Dat begrijpen we! Amsterdam is out en Rotterdam is heter dan heet! Laat je verrassen en geniet van de leukste teambuilding uitjes.

De Maas

Wie kent de Maas niet? Hopelijk zeg je nu: niemand! Het mooiste stuk water van Nederland. Waarom? Je vaart langs de beste en mooiste plekken van de stad. Wil je met je team eens lekker varen? Dan kunnen we je zeker een tocht over de Maas aanraden. Je komt namelijk langs De Kuip, de Rotterdammer en in de buurt van Dordrecht en Schiedam. Ga dus het water op en geniet van de win door je haren en het lekkere zonnetje op je kop.

Tuk Tuk

Wat dacht je van een tuk tuk challenge dwars door de stad? Stap in deze gave karretjes en geef gas en beantwoord vragen van opdrachten om te winnen. Weet jij de tegenstander te slim af te zijn? Je team wordt opgedeeld in groepen van 3 á 4 personen en je gaat de uitdaging met elkaar aan. Wie het eerst alle opdrachten, verspreid door Rotterdam, kan vinden en juist weet te beantwoorden wint de wedstrijd. Wedden dat jij je best gaat doen! Een belangrijk onderdeel hieraan is dat je goed moet samenwerken.

Rotterdam de mooiste rot stad die er is

Wie kent het niet “Rotterdam de mooiste rot stad die er is” uit het bekende lied. Maar Rotterdam is echt zo leuk dat je straks niet meer weg wilt. We merken aan de aanvragen de Rotterdam de populairste stad van Nederland is en niet voor niets. Boek daarom je personeelsuitje Rotterdam op tijd zodat ook jullie kunnen gieren en brullen.