haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

​​Een riviercruise Nederland: bekijk wat ons eigen land te bieden heeft!

2 min gelezen
riviercruise nederland

Een riviercruise Nederland is misschien een onverwacht, maar ontzettend leuke invulling van je vakantie. Je hoort heden ten dage steeds vaker dat mensen steeds verder maar ook vaker op vakantie gaan. De meest tropische en verre bestemmingen worden door jan en alleman aangedaan. Hierdoor zou je bijna vergeten dat onze buurlanden, maar ook ons kleine landje zelf ook beschikt over prachtige oorden, waar je echt geen uren en uren voor in het vliegtuig hoeft te zitten. Er is zoveel moois dat bij wijze van spreken om de hoek op je ligt te wachten!

riviercruise nederland

Nederland: land van water

Nederland is een land van wateren, rivieren, meren en natuurlijk de woeste zee. Een riviercruise in Nederland ligt dan ook voor de hand. Bevaar de wateren van de lage landen en ervaar zelf hoe mooi de vaderlandse natuur is, en hoeveel mooie, en misschien wel verborgen plekken er zijn in Nederland. Je vaar tijdens de cruise langs vele bijzondere plekken die allemaal het bezoeken waard zijn. Zo krijg je een goed beeld van de pracht en praal die de Hollandse natuur en cultuur je te bieden hebben.  

Een cruise: een goede afwisseling tussen activiteiten en ontspanning

Mensen denken bij een cruise toch vaak snel aan een clichébeeld. Lekker luieren en alleen aan het zwembad liggen. Hoe anders is dat als je een cruise door Nederland maakt! Er wordt gezorgd voor een goede afwisseling tussen activiteiten en momenten van ontspanning. Aan de ene kant heb je meer dan genoeg tijd om even tot jezelf te komen en onder het genot van een verfrissend drankje te genieten van de zon. En aan de andere kant is er ook plaats voor sociale activiteiten en ondernemende tripjes. En het is juist deze afwisseling die je vakantie onvergetelijk maakt!

Meer verhalen