haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Speciale horeca vloeren voor in de keuken

2 min gelezen

De keuken van de meeste horecagelegenheden is voorzien van tegels. Dit is makkelijk schoon te houden en daardoor dus behoorlijk hygiënisch. Althans, dat is wat veel horecaondernemers denken. Tegels zijn echter een stuk minder schoon dan vaak gedacht wordt. In de voegen gaat namelijk vaak rommel zitten en dit is een bron voor bacteriën en schimmels. En deze wil jij natuurlijk niet in jouw horecagelegenheid aantreffen. Dit kun je voorkomen met speciale horeca vloeren voor keuken.

Horeca vloeren van pvc voor in de keuken

Steeds meer mensen krijgen pvc-vloeren in hun woning. Deze vloeren zijn ook uitermate geschikt als horeca vloeren in de keuken van bijvoorbeeld een restaurant. Althans, wanneer je kiest voor speciale kliktegels. Hiervoor hoef jij namelijk maar weinig aanpassingen te doen. Deze horeca vloeren zijn in iedere keuken te gebruiken met een draagbare ondergrond. Door het kliksysteem zijn ze daarnaast ook nog eens bijzonder handig te plaatsen. De naden tussen de tegels wordt afgewerkt met lasveters. Hierdoor kan er geen vocht of andere rommel onder de vloer trekken. En dat is natuurlijk wel makkelijk in een horeca keuken!

De voordelen van een pvc vloer

We zeiden net al dat een vloer van pvc betrekkelijk eenvoudig te plaatsen is. Deze horeca vloer heeft echter nog een groot aantal voordelen voor in een horecakeuken. Zo voldoet deze vloer bijvoorbeeld aan de HACCP-richtlijnen. Daarnaast zijn ze ook nog eens brandveilig en is de kans op uitglijden op deze vloeren nagenoeg nihil. Zelfs wanneer de vloeren vochtig zijn hoef jij niet meer bang te zijn dat je plots uitglijdt. Een horeca vloer van pvc voor in de keuken is vrij duur in de aanschaf. Een dergelijke vloer is echter bijzonder slijtvast, waardoor jij niet snel weer een nieuwe vloer hoeft te plaatsen.