haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Reintegratietweedespoor.nl

2 min gelezen

Bij reintegratietweedespoor.nl vind je specialisten op het gebied van re-integratie tweede spoor trajecten. Deze trajecten zijn bedoeld voor medewerkers die langdurig ziek zijn geweest maar niet meer hun oude functie kunnen vervullen in het bedrijf waar zij werkzaam waren. Tijdens afwezigheid door ziekte moet de werkgever tot twee jaar loon doorbetalen. Daarom is re-integratie een punt van aandacht. Als de werknemer niet zijn of haar oorspronkelijke functie kan vervullen, wordt in eerste instantie gezocht naar een andere functie binnen het bedrijf. Pas als dit niet haalbaar is, wordt een re-integratie tweede spoor ingezet. Hierbij wordt gezocht naar herplaatsing buiten het bedrijf.

Specialist met individuele aanpak

Reintegratietweedespoor.nl biedt specialistische kennis op het gebied van tweede spoor trajecten. De werkwijze van reintegratietweedespoor.nl is individueel en gericht. Door een actieve benadering wordt gezocht naar waar de werknemer in vastloopt, zonder controversie uit de weg te gaan. De persoonlijke aanpak zoekt wat de werknemer energie geeft, waar hij of zij rust vindt en wat de beperkingen en mogelijkheden zijn. Door de passie en drive van de werknemer te vinden, kan gericht gezocht worden naar een passende nieuwe werkomgeving.

Waarom reintegratietweedespoor.nl

Voordelen van reintegratietweedespoor.nl zijn een uitgebreid intakegesprek, een dossiercheck, en een oriënterend kennismakingsgesprek. Daarnaast staan daadkracht, snelheid en duidelijkheid voorop. Elke twee weken vindt fysiek contact plaats met een vaste trajectbegeleider. Er wordt een spreeklocatie in de regio van de werknemer gezocht en toegang geboden tot de vacaturezoekmachine van reintegratietweedespoor.nl. Daarnaast wordt er ondersteuning geboden voor de WIA-aanvraag en tijdens het bezoek aan het UWV. De doorlooptijd bij reintegratietweedespoor.nl is kort, de benadering persoonlijk en de adviseurs deskundig.