haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

BTW verlegging partner gevonden

2 min gelezen
header_fv_btw

logo_website_zs2Voor mijn werkgever ben ik op zoek gegaan naar een partner die zich bezig kon houden met de BTW verlegging. Deze opdracht heb ik gekregen nadat wij van een klant een grote opdracht hadden gekregen. Een grote import was belangrijk voor de opdracht en dat is ook de reden dat ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf dat de BTW verlegging kon gaan doen.

Grote opdracht

Het was een van de grootste opdrachten die wij tot nu toe hadden gekregen. Iedereen van het team was druk bezig met de opdracht. Aan mij was de taak besteed om iemand te vinden die zich kon ontfermen over de import van een aantal goederen. Het leek ons als team het beste om iemand in te schakelen die veel ervaring heeft met importeren.

icon_logo_smallEr komt heel erg veel papierwerk kijken bij het importeren vanuit het buitenland naar Nederland. Mijn werkgever heeft mij een visitekaartje gegeven van een bedrijf dat hem ooit heeft benadert. Het bedrijf heet Vatrepinfo en is gespecialiseerd in dit soort dingen.

Nadat ik contact had gelegd met het bedrijf werd mij al snel duidelijk dat dit bedrijf kon bieden wat wij zochten. Het leek mij een heel goed idee om snel rond de tafel te zitten om alle opties te bespreken en om alles goed af te stemmen.

Tijdens het gesprek is verteld wat wij en de klant verwachten van de dienst  Omdat wij er vertrouwen in hadden hebben wij alle informatie gegeven die zij nodig hadden.

Alles is goed gegaan en de klant was tevreden!