haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

CNC frezen

2 min gelezen

CNC frezen is tegenwoordig niet meer uit het zakelijke leven te denken. Vooral voor bedrijven waar maatwerk erg belangrijk is. Vroeger werd alles met de hand gedaan. Een computer was nog niet bekend en dat maakte dit werk best wel moeilijk. Vooral als er iets gemaakt moest worden, maar de juiste afmetingen waren niet genomen, dan kon je het product als verloren zien. Best wel zonde als je bedenkt dat je dan iets moest weggooien door een, meestal domme, Berekening. Tegenwoordig gaat heet bijna allemaal machinaal. Door een computergestuurde (CNC) machine worden tot op de millimeter de afmetingen nauwkeurig gefreesd. Behalve dat dit bijzonder snel gaat, is het ook precies op maat gemaakt. Geen enkel materiaal hoeft meer te worden weggegooid.   

CNC frezen uit handen geven

Binnen ons bedrijf moet er regelmatig worden gefreesd om een bepaald product te kunnen maken. Echter hebben wij daar vaak niet de tijd en de ruimte voor. Daarom hebben wij hiervoor een bedrijf in handen genomen. Dit bedrijf heet Meester Techniek en hier hebben zij al meerdere jaren ervaring op dit gebied. Twee broers en ander personeel zorgen er dagelijks voor dat er voor ons bedrijf het nodige materiaal wordt gemaakt, waarmee wij ons eindproduct kunnen afmaken. Zo snel en precies kunnen wij het niet leveren. Bovendien gaat er dan veel tijd in zitten. Tijd is geld en daar kunnen wij niet aan beginnen.

Ook op zoek naar een bedrijf die SmartTechnology hoog in het vaandel heeft zitten,. kijk dan op deze website en zie de mogelijkheden.