haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Congrescentrum Utrecht: maak van het Mereveld jouw locatie

1 min gelezen

Op zoek naar een congrescentrum Utrecht en omstreken? Neem eens een kijkje bij het Mereveld. Deze locatie is perfect voor diverse vormen van bedrijfsevenementen. In totaal beschikt deze locatie over zes zalen, waarbij de capaciteit tussen de 40 en 700 bezoekers ligt. Wat jouw bedrijf hier ook wilt organiseren, het kan! Zo kun je hier vergaderen of een business meeting houden, maar ook grotere evenementen behoren tot de mogelijkheden. Wat er nog meer mogelijk is bij een congrescentrum in Utrecht zoals het Mereveld? Je kunt het hieronder lezen.

Congrescentrum Utrecht: de mogelijkheden van het Mereveld

Ben je op zoek naar een fijne locatie met een mooie omgeving voor bijvoorbeeld wandelingen tijdens de pauzes? Voor bedrijven is het Mereveld een goede keuze. Niet alleen kun je hier vergaderingen houden, maar ook grotere evenementen behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan bedrijfsevenementen zoals een congres, presentatie, seminar, conferentie of een vergelijkbaar event. Naast de capaciteit van de zalen, is het congrescentrum tevens goed bereikbaar. De parkeermogelijkheden zijn talrijk. 

Daarom kiezen zovele bedrijven voor het Mereveld als hun congrescentrum in Utrecht en omstreken. Bovendien hebben we nog niet eens de eigen keuken vermeld. Deze keuken prepareert heerlijke gerechten voor het ontbijt, lunch en het avondeten. Het is daarom dat het Mereveld niet alleen geschikt is voor bedrijfsevenementen. Ook voor trouwerijen en andere grote feesten kun je het Mereveld als locatie gebruiken. Door de charme van de locatie, voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt, is het Mereveld een goede keuze als congrescentrum.