haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Een agv palletmover voor de voeding- en drankindustrie

2 min gelezen
AGV 2

Een agv palletmover kent vele voordelen voor de interne logistieke bedrijfsvoering. Met een agv palletmover maak je jouw productieketen vele malen sneller en efficiënter. In plaats van het zware werk dat wordt uitgevoerd door personeel kun je deze goederen eenvoudig van a tot b laten vervangen door een agv palletmover. Maar voor verschillende sectoren zijn er verschillende palletmovers die je kunt gebruiken. Elk met haar eigen toepassingen. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf binnen de voeding- en drankindustrie, dan kun je het beste kiezen voor een stainless steel agv palletmover. Deze zijn onder andere zeer compact en hebben een hygiënisch design. We vertellen je meer!

De beste keuze voor de voeding- en drankindustrie

Je hebt dus verschillende uitvoeringen van een agv palletmover. Voor de voeding- en drankindustrie is een stainless steel uitvoering gegarandeerd de beste uitvoering. Binnen deze sector worden er immers vele strenge regels opgesteld ten aanzien van voedselveiligheid en hygiëne. Zo heb je in Nederland bijvoorbeeld de Voedsel en Warenautoriteit die vele honderden bedrijven jaarlijks controleren om te zien of deze voldoen aan de normen. Gelukkig is de stainless steel uitvoering uitermate geschikt voor bedrijven binnen deze sector. Door de stalen afwerking is het voertuig namelijk volledig afgestemd op de hoogste eisen. De stainless steel uitvoering kan maar liefst tot maximaal 1000 kilo per keer aan goederen en materialen vervoeren.

Waarom een palletmover dé oplossing is

Wanneer je de eigenaar bent van een bedrijf binnen de voedsel- en drankindustrie weet je vast dat je wel eens zeer zware goederen of materialen van a naar b moet vervoeren. Wil je dit met de hand doen, dan kost dit veel tijd en werk. Denk bijvoorbeeld aan het op zijn plaats zetten van een nieuwe oven om lekkere broodjes in te bakken. Of het verplaatsen van honderden stukken vlees of graanproducten naar een andere plek op de werkvloer. Een palletmover is dan een zeer wenselijke oplossing. De palletmover kan volledig automatisch werken en kan zelf de routes op de werkvloer rijden die jij hebt ingesteld. Middels een interface kun je vervolgens alle bewegingen bijhouden.