haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Hulp in het arbeidsrecht

2 min gelezen

Omdat ik zeer tevreden ben over de hulp die ik binnen het arbeidsrecht heb gekregen, heb ik besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Als werkgever kun je je niet altijd indekken met een goed arbeidscontract als het gaat om een conflict met een van je werknemers. Toen ik op de website van advocatenjuristen.nl keek, trof ik hier veel informatie aan over dit rechtsgebied. Direct kon ik in contact komen met een advocaat die mij kon helpen met mijn dilemma.

arbeidsrecht

Dankzij het winnen van de juiste informatie kon ik de juiste stappen ondernemen

De advocaat die was gespecialiseerd in het arbeidsrecht heeft samen met mij een plan opgesteld. Dit heb ik aan de werknemer voorgelegd. Na wat discussies is de werknemer alsnog akkoord gegaan met mijn voorstel. De arbeidsrelatie was zo verstoord dat een samenwerking in de toekomst niet meer mogelijk was. De schikking die de werknemer vroeg was dan ook veel te hoog en erg onredelijk. Gelukkig werd ik zelfverzekerder met een advocaat die achter mij stond. Dankzij de juiste informatie die ik tot mij kreeg kon ik de juiste stappen ondernemen.

Wanneer je hulp nodig hebt in een bepaald conflict? Dan kun je het beste eerst naar deze website gaan. Hier kun je je alvast inlezen en tevens kun je een geschikte advocaat vinden. Hierdoor is het ondernemen van actie maar een kleine moeite.

arbeidsrecht