haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Maak kennis met Klip Apparatenbouw

2 min gelezen

Heb je te maken met een uitdaging op het gebied van apparatenbouw? Dan kun je terecht bij een echte specialist op dit gebied: Klip. Vooral wanneer het gaat om apparaten die worden gebruikt in de industriële sector hebben baat bij de hulp van Klip. Al meer dan 70 jaar is dit bedrijf werkzaam in de apparatenbouw, met een uitgebreid en mooi cv als resultaat. Hier ben je niet alleen verzekerd van goede apparatenbouw, maar ook van kwaliteit, flexibiliteit en heel veel ervaring.

Apparatenbouw in de industriële sector

Weet je al waar je naar op zoek bent? Dat is in de meeste gevallen zo; je kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar een drukvat. Een bedrijf als Klip ontvangt van te voren de ontwerpgegevens. Deze ontwerpgegevens omvatten onder andere de technische eisen zoals de druk, temperatuur, materiaal en meer. Deze gegevens vormen een basis voor de eerste berekeningen en een inschatting van de kosten. Er wordt ook rekening gehouden met of het gaat om een gevaarlijke stof en de fase waarin de stof zich bevindt. Op basis van deze informatie volgt een offertevoorstel, waarin alle specificaties staan beschreven. Het is ook mogelijk dat er nog een bezoek wordt gebracht aan een onafhankelijke inspectiedienst.

De volgende stap is het maken van een planning, met als uiteindelijke doel het plaatsen van het apparaat. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende situaties. Na de goedkeuring van jouw bedrijf gaat Klip aan de slag met de bouw van het apparaat. Er worden mogelijk niet-destructieve testen uitgevoerd, afhankelijk van de ontwerpcode. Na de bouw wordt er nog een laatste test uitgevoerd, om te kijken of het apparaat voldoet aan de veiligheidsnorm. Daarna wordt het apparaat geplaatst en kan deze in gebruik worden genomen.