haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Veilig opslaan van materialen

2 min gelezen
opslagcontainers

Denk je aan een stalen container, dan is het eerste wat erbij je opkomst containers om goederen over zee te vervoeren. Maar niets is minder waar, je kunt de containers ook perfect gebruiken als opslagcontainers voor het opslaan van materialen of bouwproducten. Je kunt zelfs van de containers een mobiel kantoor laten maken, of een kantine door gebruik te maken van meerdere containers. Door gebruik te maken van verwarming, ventilatie, verlichting, ramen en deuren maak je een volwaardig kantoor. 

opslagcontainers

Kopen of huren van een container

Vaak worden de opslagcontainers voor een bepaalde tijd gehuurd, dit kan ook als je bijvoorbeeld je woning wilt verbouwen en je hebt tijdelijke opslag nodig. De container kun je zo lang als mogelijk huren, ook verschillende formaten zijn beschikbaar bij gebrvermeertransport.nl. Gebruik je als bedrijf de containers regelmatig, dan kan het voordeliger zijn om een opslagcontainer te kopen. Ook wanneer je geen vervoer hebt, kun je een beroep doen op het bedrijf om je container te verplaatsen.

Ook containers naar wens

Vaak wordt op de bouwerij gebruik gemaakt van opslagcontainers om een mooi kantoor te maken, wil je hier ook gebruik van maken dan zit je bij gebrvermeertransport.nl helemaal goed. Naar jou wensen worden de containers verbouwd, wil je er meerdere ramen of daklichten in dan is dit geen probleem. In de loop der jaren hebben zij al veel containers verbouwd tot kantoor, of kantine ruimte. Ook het creëren van een rookruimte voor het rokend personeel is mogelijk, deze containers zijn voorzien van een opening.