haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Welke banen zijn er in de agribusiness?

2 min gelezen

De agribusiness is misschien wel de belangrijkste business van Nederland, misschien wel van de hele wereld. Als er geen agribusiness zou zijn, zouden wij allemaal geen eten meer hebben. Wij zouden al ons eten dan zelf moeten verbouwen. De agribusiness zorgt ervoor dat er eten in de supermarkt ligt dat jij kan kopen. Hierdoor blijft jouw koelkast goed gevuld. Het is dus erg belangrijk dat er mensen in de agribusiness blijven werken. Wil jij ervoor zorgen dat mensen eten op tafel kunnen blijven zetten? Vervul dan een van de onderstaande agri vacatures van NoMilk2day!

Rassenmarketeer

De eerste vacature die we tegenkomen is rassenmarketeer. Je werkt in een team met zeven andere marketing- en communicatiespecialisten. Je gaat voor elk ras een promotieplan maken waar iedereen verder mee kan. Door jouw plan weet iedereen precies wat en door wie dingen gedaan moeten worden. Je creëert campagnes, schrijft mee aan het rassencontent, je verzorgt de communicatie en je bent en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en op het gebied van de rassen. 

Accountmanager

Als accountmanager ben je het commerciële gezicht en hoofd van het bedrijf. Je werkt nauw samen met je collega’s van het verkoopteam, logistiek en teeltbegeleiding. Jij bent het persoon dat ervoor zorgt dat de bestelling zoals afgesproken wordt geleverd. Je verzorgt daarnaast ook de verkoop, de betalingscondities, de relaties tussen jou en de klant en je bent op de hoogte van de laatste trends die uit kunnen groeien tot een kans voor het bedrijf.