haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Welke vacatures zijn er voor engineers?

2 min gelezen

Engineer zijn is een mooi beroep. De meeste engineers die op zoek zijn naar een baan hebben net hun opleiding afgerond. Zij zijn dus op zoek naar hun eerste baan. Zij hebben vaak geen netwerk opgebouwd en daardoor is het lastig om een eerste baan te vinden. Gelukkig kunnen zij bij Nomilk2day Engineering veel vacatures inzien en erop solliciteren. Het is daardoor een stuk makkelijker om een baan te vinden. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging kunnen bij de vacaturesite terecht, maar welke vacatures zijn er voor engineers?

Mechanical engineer

Een van de openstaande vacatures zijn de vacatures mechanical engineer. Een leven als mechanical engineer is nooit saai. Je bent namelijk altijd bezig met het verbeteren, innoveren en ontwikkelen van allerlei verschillende dingen. Dit kunnen producten zijn, zoals bijvoorbeeld een pak melk, of een groot project, zoals een nieuwe brug over het kanaal. Jij gaat samen met een team aan de slag om het project succesvol af te ronden. Het allerbeste van een baan als mechanical engineer is dat je de hele wereld rond kan vliegen op weg naar een nieuwe klus. 

Software engineer

Een andere vacature is de vacature voor een software engineer. Een software engineer komt bij veel verschillende bedrijven over de vloer om de software te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld een GPS systeem zijn, maar ook een intranet. Als software engineer ben je bezig met het digitaliseren van de agribusiness. Jij bent degene die iedereen helpt om bijvoorbeeld een verpakkingsmachine optimaal te laten draaien. Dit doe je allemaal door middel van jouw grote passie: software!