haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Werken met promo-artikelen? Koop een eigen transferpers

2 min gelezen
transferpersen

Dat het internet de afgelopen twintig jaar de manier van reclame maken door bedrijven voorgoed heeft veranderd, dat zal niemand kunnen ontkennen. Maar hoe ver de internetwereld en de online promotie zich ook mogen ontwikkelen; het leven buiten de digitale wereld zal nooit ophouden te bestaan. Wat dat betreft doen ondernemers er verstandig aan ook buiten het internet om nog aan enige promotie te blijven doen. De doeltreffendheid daarvan heeft in principe ook nooit ter discussie gestaan. Mensen onthouden bewust of onbewust de naam van je bedrijf of je product als ze dit gezien of gelezen hebben. En wat nog meer geldt: vele mensen zijn er dol op iets gratis te krijgen. In dat kader is het niet raar dat bedrijven ervoor kiezen om promotieartikelen te bedrukken met de naam of het logo van het bedrijf. Wanneer je dit vaak doet als ondernemer, dan is het slim om zelf een of enkele transferpersen in je bedrijfspand te plaatsen. Op die manier kun je dit bedrukken zelf doen, iets dat je een flinke kostenbesparing oplevert, aangezien je deze taak dan niet meer hoeft uit te besteden.

transferpersen

Welke transferpersen zijn er zoal beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten transferpersen verkrijgbaar. Over het algemeen kun je stellen dat elke transferpers bedoeld is voor bedrukking op een bepaald soort oppervlak de volgende soorten zijn bijvoorbeeld te onderscheiden:

• Textielpers: deze transferpers is er speciaal op gericht om producten van textiel, zoals shirts en polo’s, van een bedrukking te voorzien. In principe kun je kledingstukken van verschillende afmetingen hiervoor gebruiken.

• Mokkenpers: deze pers zit anders in elkaar dan de textielpers. Hiermee kun je logischerwijs mokken bedrukken met jouw boodschap naar keuze. 

• Cappenpers: hiermee is het mogelijk om promotionele petten te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf.