haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Zo komt jouw website hoger in de zoekresultaten!

1 min gelezen

Bovenaan de zoekresultaten staan op de beste en meest relevante zoektermen is de droom van elke website-eigenaar. Hierdoor krijgt je website namelijk veel meer gratis bezoekers. Het hoeft echter geen droom te zijn, want je hebt hier zelf invloed op. In dit artikel leggen wij je uit hoe je je SEO Den Bosch verbetert en hoger in de zoekresultaten komt te staan.

Laadtijd

SEO Den Bosch

Een belangrijk punt waar zoekmachines rekening mee houden met het bepalen van jouw plaats in de zoekresultaten is de laadtijd van jouw website. Een snelle laadtijd verbetert namelijk de gebruikservaring van jouw bezoekers. Via Google Pagespeed kun je eenvoudig de laadtijd van jouw website meten. Hier vind je ook tips om jouw laadtijd te verbeteren.

Teksten

De lengte en de kwaliteit van je teksten zijn twee factoren waar zoekmachines rekening mee houden. Ook vinden zoekmachines het belangrijk dat je website actueel is. Je houdt je website actueel door continu nieuwe content toe te voegen en oude content te verbeteren. Daarbij kijkt Google ook naar de tijd die bezoekers op je website spenderen. Als je teksten lang en van hoge kwaliteit zijn, is de gemiddelde bezoektijd van je website waarschijnlijk langer.

SEO Den Bosch

Backlinks

Backlinks zijn nog steeds belangrijk, alleen draait het nu meer om kwaliteit dan kwantiteit. Probeer goede backlinks te scoren van kwalitatieve en relevante startpagina’s en blogs. Zorg ook voor voldoende variatie in je backlinkprofiel en plaats niet in één keer veel links.