haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Opleiding Management Assistent

2 min gelezen

Veelzijdige functie

Het is algemeen bekend dat je grotere kansen op de arbeidsmarkt hebt wanneer je in jezelf investeert of diploma’s haalt. Er zijn tal van opleidingen die je intern kan volgen, maar ook als je iets totaal anders wilt gaan doen. De opleiding Management Assistent is een van deze mogelijkheden. Tijdens deze opleiding leer je alle onderdelen van deze belangrijke functie. Als Management Assistent heb je de belangrijke taak om je werk van je leidinggevende af te nemen. Zo regel je administratieve taken maar ook reizen en zorg je voor planning en organisatie binnen je afdeling. De opleiding Management Assistent is voor iedereen mogelijk bij Fabius Opleidingen.

Mogelijkheden na de opleiding Management Assistent

De opleiding kun je volgen bij Fabius; hier ben je iets meer dan een jaar bezig om je diploma te behalen. Na afloop ben je Management Assistent en kun je direct aan de slag bij een bedrijf. Het is voor bedrijven erg aantrekkelijk om iemand aan te nemen die de belangrijkste kennis en vaardigheden paraat heeft. Ook laat je zien dat je bereid bent om in jezelf te blijven investeren; dit kan de doorslag geven om ergens aangenomen te worden. Bij een bedrijf kun je tal van taken op je nemen om leidinggevenden te ontlasten.

De opleiding bestaat uit twee onderdelen: in de eerste plaats dien je een diploma te halen voor het onderdeel Administratief Medewerker. Daarna ga je aan de slag met de vervolgopleiding Management Assistent. Met twee diploma’s op zak laat je zien dat je jezelf blijft ontwikkelen. Uit onderzoek is gebleken dat werkenden die ook nog extra leren een grotere kans hebben om hun baan langer te behouden. Ook als je langere tijd van de arbeidsmarkt bent geweest kun je door middel van deze opleiding weer een plek bemachtigen in een veelzijdige functie.