haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Wees concurrentie voor met deze training

3 min gelezen
Devops training

De Devops training is een gecertificeerde training die jou en je organisatie helpt om de concurrentie voor te zijn. Je krijgt inzicht in waardevolle technologische oplossingen, met uiteraard een ongekende snelheid. DevOps, wat een combinatie is van mindset en technische toepassingen, is hiervoor onmisbaar. De Devops training geeft technici, non-technici en leidinggevenden diverse technieken om mens, proces en technologie in de organisatie op elkaar af te kunnen stemmen.

Devops training

InhoudelijkJe leert o.a. door middel van de ‘Continuous Delivery Pipeline’ om je waarde stroom te verbeteren, de kwaliteit van je producten te verhogen en bovenal de time-to-market te verkorten. Jij, als SAFe® DevOps Practitioner, begrijpt dat dit een gedeelde mentaliteit van alle betrokkenen vraagt. Zowel van bouwen, testen, deployment tot release. Het is dus niet alleen van toepassing op de engineers die de CI/CD-pijplijn beheren. De juiste organisatiecultuur en eigenaarschap zijn hierbij cruciaal, en daarom leer je tijdens de training hoe je dit concreet binnen je eigen organisatie kunt implementeren.

De coachJe wordt hierin bijgestaan door Jeffrey, Agile en Service Managment coach, maar ook consultant en gecertificeerd trainer van het Scaled Agile Framework. Jeffrey heeft al jaren ervaring met het ondersteunen en coachen van organisaties en acteert van team tot c level. Hij motiveert en faciliteert op basis van individuele begeleiding, in lijn met organisatorische en digitale transformatie. 

Wat leer je?

Na afloop van de training weet je in ieder geval: Je kent de CALMR-aanpak van DevOps (Culture, Automation, Lean, Measure, Recovery), je begrijpt waarom het zo belangrijk is. Uiteraard ben je ook in staat om het aan anderen uit te leggen. Je begrijpt het belang van continue integratie, continue testen en bent in staat om dit zelf toe te passen. Je hebt een goed beeld van de complete waarde stroom: van ‘Continuous Exploration’ tot ‘Continuous Integration’, ‘Continuous Deployment’ tot ‘Release on Demand’. Je beschikt over de kennis en kunde om een succesvol DevOps-initiatieven op schaal te implementeren. Je kunt het proces van verkenning van klantbehoeften zelfstandig verbeteren. Je bent in staat om uw releaseproces significant te verbeteren. Je kunt strategische keuzes maken op het gebied van DevOps-vaardigheden en -tools. Je kunt het proces verbeteren van continu ontwikkelen, bouwen en continu integreren. Je kunt de concepten van ‘’Continuous Testing’’ en ‘’Continuous Security’’ toepassen. Je bent in staat uw bestaande Delivery Pipeline in kaart te brengen en kunt door middel van Value Stream Mapping Stream potentiële hiaten en bottlenecks in de waardestroom identificeren.

Meer weten?

Na deelname aan deze training bent je in staat om het SAFe® DevOps Practitioner (SDP) certificeringsexamen met succes te volbrengen. Het examen is inbegrepen. Mocht je vragen hebben of wil je persoonlijk contact om te kijken of dit bij je past, verwijzen we je door naar de website. Je kunt daar een afspraak maken. Natuurlijk kun je je ook meteen aanmelden voor de cursus. Een overzicht van cursussen vind je op de website. Alvast heel veel plezier met het volgen van je cursus!