haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Goedkope VPS hosting via Thailand

1 min gelezen
VPS hosting Thailand

Wilt u ook graag een goedkoop systeem die de controle over uw eigen server omgeving binnen uw organisatie beheerd? VPS Hosting via Thailand kan voor u de oplossing zijn. De VPS servers in Bangkok hebben virtuele servers die op één fysieke server staan. Als u interesse hebt in een server krijgt u dus ene eigen omgeving waar gemeenschappelijke data opgeslagen kan worden en back-ups opgeslagen kunnen worden. De servers kunnen ook gebruik worden als opstapje naar een dedicated server.

De servers kunnen beheerd worden door het controlepaneel Directadmin met een server licentie gratis met o.a.CentOS6.x, apache2.x, php5.x, mysql5.x, mailserver.  Je hebt daarnaast ook geen last van andere server doordat je virtuele server een eigen geheugen, harddisk en dataverkeer limiet toegekend krijgt. Hierdoor wordt u gegarandeerd van een eigen omgeving voor de opgeslagen applicaties. Elke VPS Bangkok Thailand server heeft ook zijn eigen foutmelding en adresseringen, functies en bijbehorende prestaties. Als u een uitbreiding van uw pakket wenst kan dit ook makkelijk doorgevoerd worden binnen het systeem.

Omdat de hosting via Thailand loopt betaalt u geen BTW. Daarom kunnen er scherpe prijzen worden aangeboden die u niet bij andere aanbieders kan vinden. Er zijn verschillende pakketten te verkrijgen voor zowel Windows- als Linux gebruikers. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de website van IDFNV.