haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Manuele therapie Haarlem vinden

2 min gelezen

In Haarlem zijn verschillende fysiotherapeuten te vinden. Niet allemaal hebben een gecertificeerd manueel therapeut in dienst. Dit is in veel gevallen wel erg fijn. Het blijkt dat veel klachten ontstaan doordat mensen bijvoorbeeld op een verkeerde lopen, zitten et cetera. Manuele therapie Haarlem helpt om mensen weer soepel te laten bewegen en pijn af te nemen. Een manueel therapeut is namelijk gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten bij de wervelkolom en gewrichten in benen en armen. Door te kijken naar hoe mensen bewegen zorgt een manueel therapeut ervoor (met een plan) om deze mensen weer op weg te helpen. Om manueel therapeut te worden moet je uiteraard eerst de opleiding tot fysiotherapeut afgerond hebben. Vervolgens moet je een (meestal) driejarige studie doen als vervolgopleiding om jezelf manueel therapeut te noemen.

Als je in Haarlem woont en op zoek bent naar een  fysio, omdat je ergens last van hebt dan weet je soms zelf nog niet waar je last van hebt of wat de oplossing kan zijn. Het is daarom slim om de fysiotherapie Haarlem uit te kiezen met een manueel therapeut in dienst. Het kan namelijk zijn dat jouw klacht verholpen kan worden met een manueel therapeut. Het is dan zonde om teveel behandelingen te krijgen van fysio die niet de juiste kennis heeft. 


Manuele therapie in Haarlem vind je bijvoorbeeld bij FysioForza. Zij zitten gelegen in het centrum van Haarlem en hebben dus een manueel therapeut in dienst. Heb je klachten? Neem dan gerust contact op via de website van FysioForza. De links van deze website is eerder te vinden in dit artikel.