haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Wat te doen bij hielspoor

2 min gelezen

Footlogics-ComfortOok vandaag heb ik weer zakelijk advies voor jullie. Dit keer geen site waar je voor een goede prijs producten kunt kopen. Of een website voor je terecht kunt voor bepaalde zakelijk diensten. Ik ga het vandaag hebben over hielspoor. Dit is een vervelende aandoening die je op verschillende manieren kunt op doen. Als je bijvoorbeeld veel staand werk doet, of je moet veel lopen dan kun je dit krijgen. Ook als je veel sport en dit op een verkeerde manier doet. Als je een hielspoor hebt, dan kun je moeilijk lopen. Elke stap doet dan pijn en wanneer je stil staat kun je hier ook nog last van hebben. Herken jij dit probleem of ken jij iemand die deze symptomen heeft dan heb ik verschillende methodes voor jou om hier weer vanaf te komen.

Verschillende behandelingen

hielspoor-fasciits-plantarisDe eerste optie is om een operatie te ondergaan. Hierdoor kun je volledig genezen worden. Dit behandeling wordt echter gebruikt als laatste behandeling. Dit omdat de operatie risico’s met zich mee brengt, dus dit is niet direct de beste methode om er vanaf te komen.

Een tweede optie is om in shockwave therapie te gaan. Hierdoor kun je ook van deze pijnlijke aandoening af komen. Shockwave therapie is echter wel een pijnlijk proces. Het behandeld de kalklaag van de voet en breekt dit af. Dit wordt gedaan met behulp van geluidsgolven. Deze worden tegen de spieren, pezen en kapsels gezet. Door deze golven vergruizen de kalk van de verkalking waardoor het weer geneest. Dit is echter ook geen populaire methode, vooral omdat het zo pijnlijk is.

Een laatste optie is een behandeling met steunzolen. Deze worden dan in de schoenen gedragen waardoor de peesplaat in de voet wordt uitgerukt. Hierdoor wordt de voet ontlast en heb je geen pijn meer. Dit is de meest populaire behandeling. Het is goedkoop en heeft geen risico’s. Omdat jullie zoals altijd een tip mee krijgen raad ik jullie aan eens de site van Footlogics te bezoeken. Je kunt hier ook altijd terecht voor een professioneel advies. Dus voor hielspoor moet je echt bij deze firma zijn. Door hun jarenlange ervaringen zorgen zij er zo snel mogelijk voor dat je weer kan functioneren op je werk.

Logo_footlogics.nl3_1