haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Crowdfundingonline.nl

2 min gelezen

Bent u geïnteresseerd om geld te doneren aan kleine startende ondernemingen en of veelbelovende projecten? Dit is mogelijk bij Crowdfundingonline.nl. In Nederland wordt Crowdfunding steeds populairder onder de ondernemers.  Dit omdat het een zeer voordelige optie is om geld op te halen voor je onderneming. 
In de Verenigde Staten wordt Crowdfunidg al veel langer toegepast om kleine ondernemingen te ondersteunen. Ook worden er veelbelovende projecten ondersteund.
Crowdfunding werd in 2011 pas officieel geïntroduceerd in Nederland. Dit is in vergelijking met andere landen relatief laat. Echter heeft Crowdfuning zich al snel doorontwikkeld in Nederland. 

Crowdfundingonline.nl in Nederland 

De opgehaalde bedragen stijgen elk jaar. Afgelopen jaar liepen de bedragen al in de honderden miljoenen euro’s.
Tot nu toe is Crowdfunding een enorm succes. De snelle groei laat zien dat er veel interesse is bij particulieren om ondernemers financieel te ondersteunen. 
Echter heeft Crowdfundig slechts een marktaandeel van één procent van het totaal. Er zijn namelijk veel meer financieringsvormen die populairder zijn dan Crowdfunding. 
Veel bedrijven maken namelijk nog gebruik van leningen via de bank of aanstreken van de spaarrekening. 
Ook wordt er vaak geïnvesteerd door de familie. Vooral ouders investeren nog weleens een flink bedrag.
Dit is vaak populairder onder startende ondernemers omdat het hier gaat over bekende investeerders en bij Crowdfunding met onbekende particulieren. 
Doordat Crowdfunding steeds populairder wordt en de bedragen elk jaar oplopen is dit voor u een perfecte kans om een start te maken met uw eigen onderneming.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of klik hier voor meer informatie.