haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Gezellig theehuis in Noordwijk

1 min gelezen
theehuis Noordwijk

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een gezellig theehuis in Noordwijk. Omdat wij van ons werk uit al meerdere keren op deze locatie waren geweest voor ons werk en daarom weten wij dat je hier goed kan feesten. Het is hier zelfs mogelijk om met 10 personen in een omgebouwde kas te overnachten. Het leuke is dat je dan in een tropische kas, omringt met bananenbomen mag overnachten. Zo lijkt het net dat je in een warm land bent. Ook een badkamer en een keuken ontbreken hier niet aan. Al met al een geschikte locatie om onze huwelijksnacht te doorbrengen en natuurlijk ons feest te houden.  theehuis Noordwijk

Wat een top locatie

Nadat wij hadden besloten om ons feest in het theehuis in Noordwijk te vieren, hebben wij meteen een afspraak daar gemaakt om de puntjes op de -i- te zetten. Het enige wat wij nog moesten doen, waren de uitnodigingen te verzorgen. De drankjes en de catering werd door de medewerkers van Bloemenbed geregeld. 

Het feest was een top feest geworden. Iedereen heeft genoten van alle lekkere hapjes en drankjes. Daarna hoefden wij niet meer naar huis te rijden en konden wij naar ons verblijf op deze locatie gaan. Zo hebben wij nog even kunnen nagenieten van onze trouwdag.