haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Uitzendbureau Team Intro in Den Haag

2 min gelezen

Zoek je een uitzendbureau in Den Haag dat je een superleuke job bezorgt? Een uitzendbureau dat altijd fijn werk voor je heeft en waar je dus zekerheid hebt? Dan is Team Intro voor jou hét uitzendbureau waar je wezen moet. Misschien heb je je al bij heel wat verschillende uitzendbureaus ingeschreven maar is er nooit wat interessants uitgekomen. Ja, één keer tof werk, maar dat duurde slechts een paar weken. Daarna hadden ze niets meer voor je. Binnenkort zou er wel weer wat voor je zijn, maar je houdt niet van wachten.

Team Intro helpt je aan een superjob

Bij Team Intro rusten ze niet voordat ze iets moois voor je hebben gevonden. Dat niet alle banen die ze je kunnen bezorgen op de site staan, zegt niet zoveel. Als ze met jou kennis hebben gemaakt, gaan ze die banen zoeken. Het werkt dus eigenlijk precies andersom dan bij reguliere uitzendbureaus. Bij de laatstgenoemde uitzendbureaus is er een aanbod aan banen waar jij misschien bij past maar bij Team Intro pas jij bij de baan die zij voor je zullen vinden. Een baan op maat dus eigenlijk.

Een informele sfeer

Geen stropdassencultuur, geen krijtstreepbroeken met vouwen die zo scherp zijn dat je je er bijna aan kunt snijden, geen gedoe uit de hoogte. Nee, gewoon mensen ook maar gewoon mensen zijn. Die zich niet meer voelen dan de mensen die bij hun voor werk over de vloer komen. Dat voelt meteen goed.